Over ons


Wij zijn een familiebedrijf, waarvan de wortels teruggaan tot een paar generaties. Boomkwekerijen en plantages bevinden zich in de buurt van Ciechanów, de provincie Mazovië. De totale oppervlakte van de boerderij bedraagt tegenwoordig 40 ha.

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van fruitbomen, fruitstruiken en onderstammen, die gecertificeerd virusvrij zijn.

Ongeveer 70% van de productie van de fruitbomen zijn appelbomen. Ons aanbod van struiken bestaat uit: aalbessen, blauwe bessen en blauwe honingbessen (Lonicera kamtschatica).

Tegenwoordig hebben we al 3,5 hectare onderstammen van fruitbomen en fruitstruiken geplant, zoals: A2, P14, P60, M7, M9, M26. Jonge bomen komen uit een elitair basismateriaal die afkomstig van The Center for Elite Nursery Stock (Pruisen, Polen) is.

De hele productie is onder voortdurend toezicht van Poolse The State Plant Health and Seed Inspection.

Alle behandelingen en werkzaamheden in de kwekerij zijn gericht op kwalitatief hoogwaardige bomen en struiken te produceren.

Op de 30 hectare plantage kweken we rode- en zwarte bessen en ook blauwe bessen.Momenteel zijn we bezig met het opzetten van een plantage van de blauwe honingbessen.

Dankzij onze ervaring, voortdurende modernisering en harde werk, zijn we in staat om met de veeleisende Europese markten te concurreren.

Wij nodigen u uit voor een vruchtbare samenwerking

Appel
Allbessen
Blauwe Bessen
Vaccinium corymbosum
Blauwe Honingbessen
Lonicera caerulea L.
Saskatoon bessen

ProductenAppel

Meer

Kersen

Meer

Zwarte bessen

Meer

Rode bessen

Meer

Blauwe bessen

Meer

Blauwe honingbessen

Meer

Saskatoon bessen

Meer

De onderstammen

Meer

Vraag om
een offerte

Foto's


Boomkwekerij
Struikenkwekerij
Bessen plantage
Film

Contact


Boomkwekerij Krupińscy
ul. Okopowa 18/20, 06-400 Ciechanów
Woj. Mazowieckie, Polska

tel.: 0048 662 080 400
e-mail: a@krupinscy.com

bedrijfsadres

kwekerijadres